otel dekorasyon

başa dön

Baştan çıkarıcı konsept ve lezzetler birarada

BAŞTAN ÇIKARICI KONSEPT VE NEFİS LEZZETLER GAZETTA'DA

Gazetta Brasserie, Kaleiçi’nin en gözde yerinde 400 yıllık tarihi konakları ve 20 yıllık tecrübesiyle misafirlerine hizmet veren Alp Paşa Boutique Hotel içinde ayrıcalıklı bir mekan…

İtalyan mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsü, zengin şarap kavı ve şehrin merkezindeki sürpriz arka bahçe konumu ile Gazetta Brasserie, misafirlerine lezzet dolu bir deneyiminin kapılarını açıyor.

Dünyaca ünlü mimarların dokunuşlarıyla, Antalya’nın en güzel noktasında, göz alıcı bir atmosferle yaratılan Gazetta Brasserie & Bar hem iş çıkışları, hem de sevdikleri ile keyifli akşamlar, ayrıcalıklı anlar yaşamak isteyenleri ağırlıyor. Gecelere renk katan, özgün bar konseptiyle iddialı, Kaleiçi’ne yakışır ayrıcalıklı lezzetleri ve kokteylleriyle benzersiz bir ortam sunan Gazetta Brasserie’de güneşin batmasıyla sofistike yansımalara dönüşen gri tonlar öne çıkıyor. Modern, şık ve sade çizgileri konforla buluşturan Gazetta Brasserie’nin mekanı hareketlendiren özel aydınlatmaları, sıcak bir ambiyans yaratıyor.

Gazetta Brasserie Antalya'yı ve Kaleiçi'ni seven siz lezzet ve eğlence tutkunlarını ağırlamayı bekliyor.

Neşeli ve iştah açıcı buluşmaların, keyifli anların, arkadaş buluşmalarının, iş çıkışlarının, hafta sonu partilerinin vazgeçilmez noktası Gazetta; Kaleiçi’ndeki benzersiz konumu, özgün bar konsepti ve canlı müzikleriyle eğlence tutkunlarına ayrıcalıklı anlar yaşatıyor.

Gazetta’nın mutfağı, Romalı İtalyan şefe emanet. Vazgeçilmez lezzetlerden olan İtalyan mutfağının en iyi örneklerini uygun fiyata Antalyalı lezzet severle buluşturan Gazetta, zengin şarap kavı ve şehrin merkezindeki sürpriz arka bahçe konumuyla misafirlerine lezzet dolu bir deneyimin kapılarını açıyor.

GAZETTA’DA, ZENGİN ŞARAP KAVI DİKKAT ÇEKİYOR

Gazetta İtalyan mutfağından rafine bir seçki ile tasarlanan menüsünün yanı sıra, yaklaşık 1000 şaraplık kavıyla da dikkat çekiyor. Yüzde 60’ı yerli şaraplardan oluşan ve yabancı şarapların yüzde 90’ının İtalyan şarapları olduğu Gazetta’nın şarap kavı, restoran menülerinde çok sık rastlanmayan bir şekilde geniş bir kadeh şarap seçeneği sunuyor.

Antalya’da kargaşadan uzak bir arka bahçede, sadece akşam yemeklerinde değil öğlen yemeklerinde de iyi yemek ve kaliteli şarap isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olma iddiasında. Özellikle iş yemekleri ve toplantılar için izole masa seçenekleri de sunan Gazetta; yediden yetmişe herkesi kucaklayan, gençlerin, çiftlerin ve çocuklu ailelerin lezzet noktası olma iddiası taşıyor.

TÜM ÜRÜNLER MEVSİMİNDE TÜKETİLİYOR

Mevsiminde yetişmeyen hiçbir ürün, konserve, kurutulmuş ve dondurulmuş malzemelerin kullanılmadığı Gazetta’nın menüsünde mekânın da en dikkat çekici noktalarından birine konumlanmış, yüzde 100 odunla çalışan pizza fırınından çıkan enfes pizza seçenekleri dikkat çekiyor. Gazetta’nın menüsünde öne çıkan lezzetler; balzamik ve Trüf yağlı taze dövülmüş Dana Carpaccio, Biftek parçaları, Roka ve Permasan Peynirli Pizza Gazetta, ana yemek olarak Porçini Mantar Sos veya Gorgonzolo Soslu Dana Bonfile ve Deniz Levreği, tatlı olarak ise İtalyanların tarihi tatlıları ev yapımı Tiramisu ve Panna Cotta yer alıyor.

 

 

GAZETTA, YAŞADIĞINIZ ANLARI UNUTULMAZ KILMAK İÇİN SİZLERİ BEKLİYOR

 

Her anında neşe saçan, yüzü gülen, zamanınıza ve damağınıza önem veren tecrübeli İtalyan şefinden yönetim kadrosuna kadar, genç, eğitimli ve dinamik bir ekibin ürünü olan Gazetta; konuklarını şehrin göbeğinde sakin, huzurlu bir ortamda ağırlıyor.